Kérdés esetén hívjon +36 92 377 434

kategóriák

altalaj lazító A3
altalaj lazító A3altalaj lazító A3altalaj lazító A3altalaj lazító A3altalaj lazító A3altalaj lazító A3altalaj lazító A3altalaj lazító A3altalaj lazító A3altalaj lazító A3altalaj lazító A3altalaj lazító A3altalaj lazító A3altalaj lazító A3altalaj lazító A3altalaj lazító A3altalaj lazító A3altalaj lazító A3altalaj lazító A3altalaj lazító A3altalaj lazító A3altalaj lazító A3altalaj lazító A3altalaj lazító A3altalaj lazító A3altalaj lazító A3altalaj lazító A3

altalaj lazító A3

  • Termék leírás

Altalajlazító  mélylazító A 3 !

Az altalaj lazításhoz , tömör lezárt rétegek felszakításához , az eketalp tömörödés lazítására ,  vízháztartás renbetételére alkalmas talajlazító .Cégünk keresett egy elfogadható áron megvásárolható jó minőségű lazítót . Kisgazdaságokba , magánszemélyeknek ajánljuk a gépet . A cél szempontjából egyszerűsített kivitelű gép , a lazítás elsődleges feladat , a gép nem szakítja fel a kötött talajt és nem hozza felszinre a tápanyagszegény altalajt , hanem feltöri a letömörödött réteget és a beszivárgó csapadék raktározódik a talajrétegben , a kiszáradást lassítja .

A nagyobb késszámú gépet szántóföldre ajánljuk .3-4 késes változatot , nem nagy LE igénnyel !

Altalajlazító  A3 tipus .

   

A3 háromkéses lazító határoló kerekekkel     1,650 €  + Áfa  

  

Technikai adatok :

A3 Háromkéses .

Kések távolsága 0,75m .

Géptömeg kerekekkel 475 Kg .

Teljesítmény igény 85-100 LE.

A gépet 110 Ft/km + Áfa  áron szállítjuk .Megrendelés után 2-5 hét a szállítási határídő , a készlettől függően . Kérjük időben rendelje meg a gépet .

A legfelső képre kattintva további képeket talál .

Ossza meg a Facebookon ha tetszik a gép és az ár!



Legnézettebb termékeink