Kérdés esetén hívjon +36 92 377 434

kategóriák

  • Termék leírás

 Traktor hajtású faaprító gép .

A faaprító Wood Chipper , TLT meghajtással üzemel , 540  fordulattal .

Hidraulikus behúzó hengeres .Két forgó kés és egy álló kés van a gépben , amely egyenletes méretre aprítja a beadagolt ágakat  , a rotor lapátok nagy sebességgel repíti ki az aprítékot a torony nyílásán keresztül . Pótkocsira , nagyobb tartályba vagy komposztnak ledarálva tudja a felesleges ágakat eltüntetni . Mivel a keletkező faágakat eltüzelni már nehéz , környezetvédelmi és lakossági gondok miatt . Tüzelésre is kiválóan felhasználható az apríték , és ez a gép a  vegyestüzelésű apríték adagolóknak az ideális méretű aprítékot készíti .  A gép 12cm vastagságú fa befogadására alkalmas . A gép súlya 380 Kg . Kések száma 3 db .

Wood Chiper WC 1500H   faaprító ár : 625,000 Ft + Áfa 

A beadagoló hengert biztonsági fogantyú vezérli. A kar segítségével adagolja a beadagolást . A kezelőnek a kart tartani húzni kell hogy a beadagolás megtörténjen , vagy üzemzavar esetén le állítsa vagy vissza forgassa . EU bevizsgált CE gép , az előírás szerint kivitelezve . Fel van szerelve manuálisan állítható szeleppel is, hogy megváltoztassa a görgő behordó henger  sebességét a méretének és fajtájának megfelelően, amelyet le akar darálni .  A keményebb fa nagyobb sebességet igényel és kevesebb behúzást igényel.Kompatibilis a 3 pontos emelésű traktorok valamennyi márkájával Cat. 1 típusú csatlakozás ,  Kubota, John Deere, New Holland, Antonio Carraro, Goldoni , kinai traktorok, Tuber , MTZ , és más traktorok kompatibilis ágaprítója . 

Súly: 277 kg

ELŐNYÖK ÉS JELLEMZŐK : A fát a behordó garaton  keresztül egy hidraulikus motoros henger húzza be . A WC 1500 hidraulikus rendszere önálló, saját olajtartállyal rendelkezik, és a csöveket nem kell a traktorhoz csatlakoztatni. Kézi beállító hidraulikus szelep a behúzó henger sebességének szabályozására. Könnyű nyitni az adagoló behordó egységet ,  a kések karbantartása és cseréjére egyszerűvé válik . Kimeneti csúszda elhelyezhető 360 ° -os kiszórás , irányítható .

Behúzó henger .

Önálló hidraulika rendszer , és vezérlés ! 

Az adagoló behúzó henger tisztitás karbantartás !

Egy modern jó minőségű egyszerű könnyen karbantartható minőségi gépet ajánl az Agrosat Gépker . 

Házhoz szállítás , üzemanyag vagy 110 Ft / km . áron . Egyedi megállapodás . 

A legfelső képe mellett kérhet ajánlatot , rendelhet . Legnézettebb termékeink