Kérdés esetén hívjon +36 92 377 434

Sparhelt ,kályha ,kandalló kategóriák

Huzat fokozó
Huzat fokozóHuzat fokozóHuzat fokozóHuzat fokozóHuzat fokozóHuzat fokozóHuzat fokozóHuzat fokozóHuzat fokozóHuzat fokozóHuzat fokozóHuzat fokozóHuzat fokozóHuzat fokozóHuzat fokozóHuzat fokozó

Huzat fokozó

  • Termék leírás

Huzat fokozó  turbina , forgó rendszerű légcsere elősegítő.

A turbina segítségével a lakóházak légcseréjét segíti elő .Tömblakások társasházak szellőzését segíti elő elektomos áram nélkül , nincs energia költség , karbantartás , meghibásodás ! Ipari cégeknek is ajánljuk , a felső légtér áram nélküli légcseréjét . Álattartó telepek , istálók légcseréjét elősegítő , hogy a meleg ammóniás levegő gyorsan cserélődjön . Ha eltérő mérete van , kérjen ajánlatot az ön által megadott méretben !  Saváló minőségi árú hihetetlen áron !  

Huzat fokozó  turbina árak  .

Huzat fokozó    Kör forgó       100  mm     27,000 Ft + Áfa 
Huzat  fokozó    Kör forgó       125 mm    27,000 Ft + Áfa 
Huzat  fokozó     Kör forgó       130 mm    27,000 Ft  + Áfa
Huzat  fokozó    Kör forgó       140 mm    27,000 Ft + Áfa
Huzat  fokozó    Kör forgó       150 mm    27,000 Ft + Áfa
Huzat  fokozó   Kör forgó       160 mm    28,000 Ft + Áfa
Huzat  fokozó   Kör forgó       180 mm    28,000 Ft + Áfa
Huzat  fokozó    Kör forgó       200 mm    28,000 Ft + Áfa
Huzat  fokozó    Kör forgó       230 mm    29,500 Ft + Áfa 
Huzat  fokozó    Kör forgó       250 mm    29,500 Ft + Áfa
Huzat  fokozó   Kör forgó       300 mm    31,000 Ft + Áfa
Huzat  fokozó   Kör forgó       315 mm    32,000 Ft + Áfa
Huzat  fokozó   Kör forgó       350 mm    33,000 Ft + Áfa
   
Huzat  fokozó Négyszög 140x140 mm    29,000 Ft + Áfa
Huzat  fokozó Négyszög 170x170 mm    29,000 Ft + Áfa 
Huzat  fokozó Négyszög 220x220 mm    30,000 Ft + Áfa
Huzat  fokozó Négyszög 250x250 mm    32,000 Ft + Áfa

 A huzat fokozó Turbina – alternatív megoldás a régi,elavult, elektromos tetőventillátorok kiváltására.

Huzatfokozó előnyei:folyamatosan üzemeltethetô, nem kell mûködését az energia árakra hivatkozva korlátozni
kihasználjuk a természet adta szélenergiát, így biztosítható a megfelelô, és szükséges légcsere, elenyészô üzemeltetési költséggel az egészséges életkörülmények érdekében. A közös csôrendszer egy pontján keletkezô túlnyomás akadály nélkül áramlik át rajta. Az egyes lakásokba egyedileg beépített szag-, és páraelszívó ventillátorok által kifújt használt levegô így nem áramlik vissza a feljebb lévô lakásokba. Minden huzatfokozó típusra egyszerûen, akár utólag is csatlakoztatható egy alacsony energia- fogyasztású motoros kiegészítô egység. Ez a kiegészítô meghajtás a szélcsendes idôben is biztosítja az elvárt és szabványoknak megfelelô szellôzést
környezetbarát, nem szennyezi a levegôt.

Válassza ki melyik szabályzó jó az ön kéményére , ha eltér akkor kérjen ajánlatot , legyártjuk a készüléket ,és azt mi Postai utánvéttel házhoz postázzuk önnek .

Kattintson a piros ajánlat -rendelés ikonra és kérjen ajánlatot .

A legfelső kép alatt tábbi képeket talál.

Tetszik akkor ossza meg ismerőseivel a Facebookon.

Garancia:Cégünk a huzatszabályzó termékre 3 év garanciát vállal. A garancia abban az esetben érvényes, amennyiben az esetlegesen felmerülő probléma gyártási hibából keletkezett.A huzatszabályzó max 250 C-fokos füstgázhőmérsékletig üzemképes kérjük ezt vegye figyelembe az ennél nagyobb hônek kitett és ezáltal meghibásodott termékekre nem vonatkozik a garancia!!Minden problémás esetben kérjük a számla másolatot is megküldeni a termék mellé, a garancia csak a vásárlást igazoló számlával együtt érvényes.Telefonon bejelentett meghibásodást követően kérjük, küldje el számunkra a terméket bevizsgálásra, A bevizsgálás időtartama a csomag megérkezését követően 10 munkanapon belül megtörténik, a vizsgálat folyamán szakértőink megállapítják a meghibásodás okát, és azt a fent említett határidőn belül írásában, e-mailen vagy telefonon jelezik Önnek. Ekkor jelezzük, hogy a garancia a meghibásodás okából kifolyólag érvényes-e vagy nem.
Amennyiben a meghibásodás garanciális, gyártásbeli problémákra vezethető vissza úgy a terméket térítésmentesen javítjuk, vagy szükség esetén cseréljük, és futárszolgálattal díjmentesen visszaküldjük Önnek további használatra.
Abban az esetben, ha a meghibásodás nem gyártási hibából adódóan következik be, hanem a termék nem megfelelő üzemeltetéstől, illetve használati utasítás be nem tartásából következik be úgy a termék javítása térítést igényel.

A Garanciát kizáró okok: technikai leírásban jelölt, kilépő levegő hőmérséklet (250 C) túllépése, továbbá a felszerelés folyamán megnyomott és összeroppantott tengely, illetve felszerelés folyamán deformálódott turbinafej.Fontos tudnivaló!
A minőségtanúsítványt őrizze meg, mert a kéményseprők esetlegesen kérhetik bemutatását!Legnézettebb termékeink