Kérdés esetén hívjon +36 92 377 434

Aggregátor kategóriák

Elektronika
ElektronikaElektronikaElektronikaElektronika

Elektronika

  • Termék leírás

 Automata indító ATS-L6 vezérlő egység.

Minden ügyfelünknek akik cégünk aggregátorát vásárolják lehetőség van minden önindítós aggregátor automatikus indításra .Ez a készülék be van építve az indítási rendszerbe , áramszünet esetén automatikusan indul ha hálózati  feszültség ki marad . A rendszer kényelmet szolgál mert automatikusan be és ki kapcsol . Sok helyre ajánljuk ahol kritikus a helyzet ha hosszabb távon ármkimaradás van . Önkormányzat , állattartás , fűtés keringető szivattyúk üzemeltetése , biztonsági rendszerek hosszú áramkimaradás esetén a szünetmentes tápegységek is le merülnek . Ez a rendszer egy nagyon olcsó de bztoságosan tartalék áramforrásként jól használható !

A készülékbe a hálózat bekötve és figyeli a rendszert ha a hálózat elmegy automatikusan indul és rákapcsilja a rendszerre és termeli az áramot . Benzin és gázolaj üzemre egyaránt használható . Válassza ki a legszimpatikusabb az önnek legmegfelelőbb aggregátort amely önindítós , és szállítjuk önnek a készüléket .

Az elektromos készülékkel 220V -ot és 380V-os háromfázisú rendszert lehet üzemeltetni . Kisebb házak , intézmények , kisebb telep rövid árambiztosítása . 15-20A terhelés maximum . A generátorok is 9-26A teljesítményig vannak !

                          ATS-L6 vezérlő egység          415,000 Ft    

Önnek az Agrosat Gépker egy profi nyugati minőséget ajánl ugyan úgy mint a generátorok a csúcsminőség korrekt nagyon jó áron !

A készülékeket össze szereltetjük a gyárral ! A beüzemeléshez elektromos erős áramú szakember ajánlott !

A aggregátor automata indító egységét nézze meg a videón .

Csatoltuk pdf file-ban az elektronika leirást és kapcsolást .

Ossza meg ismerőseivel ha tetszik .! 

 Legnézettebb termékeink