Kérdés esetén hívjon +36 92 377 434

kategóriák

Dukato kisteher melegítő
Dukato kisteher melegítőDukato kisteher melegítőDukato kisteher melegítőDukato kisteher melegítőDukato kisteher melegítőDukato kisteher melegítőDukato kisteher melegítőDukato kisteher melegítőDukato kisteher melegítőDukato kisteher melegítőDukato kisteher melegítőDukato kisteher melegítőDukato kisteher melegítőDukato kisteher melegítőDukato kisteher melegítőDukato kisteher melegítőDukato kisteher melegítő

Dukato kisteher melegítő

  • Termék leírás

Vízmelegítő , dizel motor előmelegítő .

Cégünk megkezdte forgalmazni az alábbi melegítő készülékeket .Modern üzembiztos nagyon jó minőségű, hőfokkapcsolós , hazai gyártmányú előmelegítőket , személy gépkocsikhoz és teherautókhoz , traktorokhoz .Munkavédelmi biztonsági engedélyekkel , nem házi gyártmány ! Ha védeni akarja járművét és kiméli a motorját védi a környezetét előmelegítőt használ , és minőséget vásárol garanciával  ! Bevizsgált minősített motor előmelegítő . 

Az alábbi tipusokat forgalmazzuk .

Dukato kisteherautó motor előmelegítő 800 watt !

Előmelegítő Dukato diesel motorhoz             19,500 Ft+ Áfa 

Házhoz postai szállítás utánvétes , csomagolás :  2,500 Ft ,

Ha nem áfakörös 8% árengedmény .

A mérete 800 watt : 6 cm x 18 cm. 3000 köbcentis motorokig javasoljuk. Csatlakozó csőcsonkok mérete, átmérő 38 mm. Küldjük a  garancia papírokat bekötési utasítást és azonnal postázzuk a készüléket .
FIGYELEM : Ez a tipus minden autóba kis forgonba be építhető , ha az alsó vizcső belső átmérője 38mm és emelkedő ág van a hengerfejhez . Tehát a melegítő az alsó ágba kerül de az elmenő cső emelkedő ágban kell hogy legyen . 2,300cm3 ig jól használható a készülék ahol a hely engedi . 

   

További kép a legfelső képre kattintva , ha tetszik ossza meg a Facebookon .

Valamilyen kérdése van : 0630-9399905 

Megrendelheti árajánlatot kérhet a legfelső kép melletti piros ikon .

A legfelső képre kattintva minden tipusról talál képet .

Kérem le irni az autó tipusát is . 

Horganyzozz awab bilincs 900 .     100 Ft+Áfa / db Legnézettebb termékeink