Kérdés esetén hívjon +36 92 377 434

Alkatrész kategóriák

Vízmelegítő
VízmelegítőVízmelegítőVízmelegítőVízmelegítőVízmelegítőVízmelegítőVízmelegítőVízmelegítőVízmelegítőVízmelegítőVízmelegítőVízmelegítő

Vízmelegítő

  • Termék leírás

 Vízmelegítő , dizel motor előmelegítő és fűtés előmelegítő .

Cégünk megkezdte forgalmazni az alábbi melegítő készülékeket .Modern üzembiztos nagyon jó minőségű, hőfokkapcsolós , hazai gyártmányú előmelegítőket , személy gépkocsikhoz és teherautókhoz , traktorokhoz .Munkavédelmi biztonsági engedélyekkel , nem házi gyártmány ! Ha védeni akarja járművét és kiméli a motorját védi a környezetét előmelegítőt használ , és minőséget vásárol garanciával  !

Az alábbi tipusokat forgalmazzuk .

Személyautó kisteherautó motor előmelegítő 600-800-1200W 

Előmelegítő diesel motorhoz  600 W teljesítményű   16,200 Ft+ Áfa 

Előmelegítő diesel motorhoz 800 W teljesítményű    17,300 Ft+ Áfa  

Előmelegítő diesel motorhoz 1200 W teljesítményű  18,400 Ft+ Áfa 

Házhoz szállítás utánvétes 2,500 Ft ,

Ha nem áfakörös 8% árengedmény . 

  

 A mérete 600-800 watt : 6 cm x 16 cm.2000 illetve 3000 köbcentis motorokig javasoljuk.
Csatlakozó csőcsonkok mérete, átmérő 17 mm.

Az 1200 W adatai :Befoglaló mérete: 6 cm x 25 cm.5000 köbcentis motorokig javasoljuk.
Csatlakozó csőcsonkok mérete, átmérő 17 mm.

Nagyon fontos a beépítés és beüzemelés szakszerúsége!
Az alapelv az, hogy a készüléket állítva kell lehelyezni az alsó víztér magasságában. A készülék elektromos kivezetése alul , a másik oldalán lévő kivezető vízcsőcsonk pedig felül legyen. Minden esetben ez a csőcsonk meleg ág.A készülékeken gumis csőbilincseket helyeztünk el, amivel a megfelelő módon rögzíteni tudjuk, csökkentve a gépjármú rezgéseit a készülék felé.A hideg ág a készülék oldalából ered amit minden esetben az alsó víztérhez kell csatlakoztatni, vásznas a gépkocsik vízteréhez gyártott gumitömlő segítségével.
A vízcsőbe való csatlakoztatást fém "T" elosztókkal kell végezni. Teljesen mindegy, hogy milyen vastagságú csőbe kell csatlakoztatni, mivel a készülékekből kijövő csőcsonk átmérője 17 mm-es.
Ezért gyártunk 17/17 - 22/17 - 27/17 - 34/17 - 38/17 csatlakozókat.
Ezek könnyen elkészíthető kisebb műhelyekben is.

MTZ SPECIÁL vízforgatós hőfok kapcsolós előmelegítő.

MTZ SPECIÁL 1,200W  előmelegítő                 18,600 Ft + Áfa 

MTZ SPECIÁL 1,800W  előmelegítő                 21,800 Ft + Áfa 

Utánvétes  házhoz szállítás  2,500 Ft  !
Figyelem ha nem áfa körös 8% árengedmény .

MTZ 1200 Watt -1800 Watt teljesítményű 

elegítőink hengertömbcirkulációs rendszerűek MTZ Belarus traktorokhoz .!

A készülékünkön van egy átmérő 17 mm-es csőcsonk , amit össze kell egy csővel kötni , a motor túloldalán lévő hűtővíz leeresztő csap helyére betett csőcsonkkal . A menetes csonkot mellékeljük . Ezáltal a melegített folyadék a forgattyús hajtómű felé áramlik és az egész hengertömb melegszik. Nincs túlzott hőmérséklet különbség az alsó és felső víztér hőmérséklete között. -10-20 celsius fok külső hőmérséklet esetén, ha nem biztosítjuk a melegvíz lefelé áramlását, a motor indításakor, a vízpumpa az alsó víztér igen hideg folyadékát a felső forró alkatrészekre nyomja. Ami miatt meghibásodások léphetnek fel!A készülékeink felszerelése körülményesebb, de megéri, mert kizárják a meghibásodás lehetőségét.  60 C foknál kapcsol ki .

Befoglaló mérete: 6 cm x 16 cm. 2000 illetve 3000 köbcentis motorokig javasoljuk.
Csatlakozó csőcsonkok mérete, átmérő 17 mm.

 

Kis teher személy gépkocsi előmelegítő 38 mm cső csonkal 800W -1800W

Kis teher és  Dukato  előmelegítő 800w 38 mm csővel   19,500 Ft + Áfa  

Kamion , teher gk.  előmelegítő 1800w 22 mm csővel      21,500 Ft + Áfa 

Kamion , teher gk.  előmelegítő 1800w 38 mm csővel      22,600 Ft + Áfa  

  

Befoglaló mérete: 6 cm x 18 cm.3000 köbcentis motorokig javasoljuk .

Csatlakozó csőcsonkok mérete, átmérő 22 mm.

Befoglaló mérete: 9 cm x 25 cm.5000 köbcentis motorokig javasoljuk .

Csatlakozó csőcsonkok mérete, átmérő 38 mm

Nagyon fontos a beépítés és beüzemelés szakszerúsége ! Az alapelv az, hogy a készüléket állítva kell lehelyezni az alsó víztér magasságában. A készülék elektromos kivezetése alul , a másik oldalán lévő kivezető vízcsőcsonk pedig felül legyen. Minden esetben ez a csőcsonk meleg ág.A készülékeken gumis csőbilincseket helyeztünk el, amivel a megfelelő módon rögzíteni tudjuk, csökkentve a gépjármú rezgéseit a készülék felé.A hideg ág a készülék oldalából ered amit minden esetben az alsó víztérhez kell csatlakoztatni, vásznas a gépkocsik vízteréhez gyártott gumitömlő segítségével.A vízcsőbe való csatlakoztatást fém "T" elosztókkal kell végezni. Teljesen mindegy, hogy milyen vastagságú csőbe kell csatlakoztatni, mivel a készülékekből kijövő csőcsonk átmérője 17 mm-es. Ezért gyártunk 17/17 - 22/17 - 27/17 - 34/17 - 38/17 csatlakozókat.

Fűtésgyorsító az utastérbe 12V üzemű melegítő .

Fűtés gyorsító előmelegítő 12v        17,900 Ft + Áfa   

    

Bármelyik 12 V-os rendszerű autóba beszerelhető. Sokan szakaszosan, kis sebességgel tudnak csak közlekedni, ezért a motor nagyon lassan tudja az üzemi hőmérsékletet elérni. (90 C fok ) .Ebből adódik, hogy a fűtőradiátorba áramló folyadék hőmérséklete nem elegendő, ahhoz hogy forró levegőt nyomjon a ledermedt utastérbe.A készülék arra alkalmas, hogy a kis vízkör hőmérsékletének értékét hamarabb emelje az üzemi szintre.

A készüléket a fűtőradiátorba menő vízcsőbe kell építeni úgy, hogy az izzító gyertyák lefelé álljanak.
Figyelem a be és kimenő cső 17 mm átmérőjű .
Az elektromos bekötését villamossági szerelő végezze. (Ügyelni kell a vezeték megfelelő keresztmetszetére.)Fontos, hogy az üzemi hőmérséklet elérésekor kikapcsoljon.
A készüléket a motor indításakor, egy időben szabad indítani. Ez azért fontos, mert ellenkező esetben az akkumulátort rövid időn belül képes lemeríteni! Tehát csak már üzemelő elindult járműben működjön , a generátorról üzemeljen az előmelegítés !  
Figyelem ! A szakszerű beszerelést szakember végezze . A készülékekhez bekötési rajzot is adunk , de szakember építse be .Nyomatékosan felhívjuk a "beszerelő" figyelmét, az adott gépjármű vízterének aprólékos tanulmányozására és annak a fontosságára. Mivel készülékeinkben nincs keringető szivattyú, ezért a folyadék körfogását a hőmérséklet különbség biztosítja. Szakszerű beépítés esetén -20 C-on is garantáltan előfűti a fűtőradiátort . 

Az összes készüléket / db  2,500 Ft utánvéttel szállítjuk !

Kérem a csövek külső átmérőjét mérje meg és vonja le a gumicső falvastagságát , a hűtő alsó vastag csöve , és a fűtőradiátorhoz mebnő gumicsövet ,  akkor ki tudja választani melyik T idom jó önnek , azt a megjegyzésben irja le  és azonnal postázzuk a készüléket a csatlakozókkal, igény esetén gumicsövet bilincset is küldünk .

Bekötési változatok :.

   

További kép a legfelső képre kattintva , ha tetszik ossza meg a Facebookon .

Valamilyen kérdése van : 0630-9399905 

Megrendelheti a legfelső kép melletti piros ikon . Kérem le irni az autó tipusát is . Legnézettebb termékeink