Kérdés esetén hívjon +36 92 377 434

kategóriák

Arctisztító ápoló
Arctisztító ápolóArctisztító ápolóArctisztító ápolóArctisztító ápolóArctisztító ápolóArctisztító ápolóArctisztító ápolóArctisztító ápoló

Arctisztító ápoló

  • Termék leírás
Bőrtisztító készülék . 
 
A ZEITGARD arctisztító készülék  a jelenlegi ápoló készülékek közül a leg jobb tipus otthoni vagy kozmetikai szalonok számára .  10-szer hatékonyabban tisztítja bőröd mint ha kézzel maszírozással nyomkodással tisztítanád a bőröd . A mélyebben fekvő rétegekből (ráncok, pórusok, stb.) is könnyedén eltávolíthatja a lerakódott szennyeződéseket. A készülék lágyan maszszírozza bőröd. Élénkíti a bőr mikrokeringését. Arcszíned frissebbnek és üdébbnek hat. A kötőszövet stimulációja elősegíti a bőr feszesítését. A felesleges faggyú és az elhalt hámsejtek eltávolításával szabályozza a bőr normál működését. A bőrproblémák tünetei jelentősen csökkennek és teljesen el is tűnhetnek. Ezáltal a bőrápoló termékek hatékonyabban fejtik ki hatásukat. a készülékhez minden ápoló és tisztító krémet meg talál termékeinben .  Ez a készülék egyedül álló ,  magasabb sebességgel (több mint 7.000 fordulat/perc) képes körkörösen mozogni , a legnagyobb előnye még  a frekvencia, amivel a ZEITGARD készülék dolgozik . Az egyedülálló MICROSILVER BG TM technológiával ellátott kefefejek magas szintű higiéniával rendelkeznek . A készülék vízálló . A tus alatt is használható . Nagy teljesítményű lítium akkumulátorral műküdik . Gyors töltés és azonnal használható . 
 
A készülékhez két fajta kefe rendelhető kék normál bőrre a rózsaszin érzékeny bőrre .
Rendelhet külön fejet minden családtagnak , mert cserélhető a fej . Férfiaknak is ajánlott a fokozott faggyú termelés , izzadság , szennyeződés hatékony eltávolítására . 
Mint látható , tisztít , fiatalít , egészségessé teszi bőrét . Az elhaló bőr selyteket eltávolítja ! A napi egyszeri használat már optimális tisztítást jelent a bőrnek. A készülék használata elősegíti a bőrápolók hatékony bejutását a bőrbe. Reggelente lehet az arctisztítás egy frissítő, napindító rituálé, esténként pedig egy nyugtató ceremónia, ami eltávolítja a nap során lerakódott szennyeződéseket és a sminket. 
Fiataloknak csodálatos . !
 
Ne szenvedjen , ne  járjon kozmetikushoz , ápolja védje testét , szépségét pár perc alatt saját maga .
Az antibakteriális MicroSilver technológiának köszönhetően a kefe szálai hónapokon keresztül higiénikusan tiszták maradnak , öblítéssel tisztíthatók . És ami a legjobb: az arctisztítás csak 1 - 2  percet vesz igénybe.
Csak ajánlani tudom a készüléket ! 
Ami a leg fontosabb az ár ! Töredékéből kijön ha saját készüléke lesz és nem a kozmetikusnak fizet , és ha tőlem kér ajánlatot  , mert a legnagyobb kedvezményt adom . A katalógus árból 42 %  de csak most , kattintson a felső piros ikonra , ajánlat rendelés , töltse ki az adatokat , azonnal válaszolok , és hívom önt .
 
Győződjön meg a videó segít önnek . 


Legnézettebb termékeink