Kérdés esetén hívjon +36 92 377 434

kategóriák

  • Termék leírás
Ránctalanító arsímító készülék .
 
Egy forradalmian új technológia a szépítő készülékek terén . Az egyik mérföldkő 2015-ben  bevezetésre került ZEITGARD rendszer, egy új technológia, mely egyedülálló szépségápolási szenzáció a kozmetikai piacon – professzionális kozmetikai szalon otthon ! 

A ránccsökkentés innovációja ! Újdonság ! Ha a jól megfontolt technika és az igazán hatékony ránctalanító termékek találkoznak, akkor bizonyítottan hatásos bőröregedés-csökkentő program jön létre. A termotechnológiával kifejlesztett ZEITGARD 2 a bőröregedés-csökkentő termékek új hatóanyag komplexeit a bőr mélyére juttatja, melyek a vibráció által könnyen felszívódnak és célzottan, belülről kifelé haladva fejtik ki ránccsökkentő hatásukat . Ez egy hihetetlen készülék ! A készüléken felmelegszik a maszírozó fej  42-45 celziusz fokra , amely a megfelelő kiválasztott ránctalanító és bőrápoló krémeket be dolgozza . Majd , a folyamat lezárásaként 5 celziusz fokra lehül és bezárja a kinyílt pólusokat a krém hatóanyagait a bőrbe zárja . Ezt a technológiát érezni kell . Csodálatos !

  Az egyedülálló MICROSILVER BG TM technológiával  magas szintű higiéniával , esztétikus kivitellel  rendelkezik . A készülék vízálló .  Nagy teljesítményű lítium akkumulátorral műküdik . Gyors töltés és azonnal használható .

Ami a legjobb: az arctisztítás csak 1 - 2  percet vesz igénybe . Csak ajánlani tudom a készüléket !

Fiataloknak is ajánlott pattanások bőrtáplálás , idősebbeknek  a bőr kiszáradása , vitamin és hidratáló anyagok hiánya annak pótlása , a ráncok eltüntetése , és mindezt a férfiaknak is ajánlott .

 Ami a leg fontosabb az ár ! Töredékéből kijön ha saját készüléke lesz és nem a kozmetikusnak fizet , és ha tőlem kér ajánlatot  , mert a legnagyobb kedvezményt adom . A katalógus árból 42 %  de csak most , kattintson a felső piros ikonra , ajánlat rendelés , töltse ki az adatokat , azonnal válaszolok , és hívom önt .

Győződjön meg a videó segít önnek . 

 

 


Legnézettebb termékeink