Kérdés esetén hívjon +36 92 377 434

Házkörüli gépek termékek kategóriák

Tárcsás sütő
Tárcsás sütőTárcsás sütőTárcsás sütőTárcsás sütőTárcsás sütőTárcsás sütőTárcsás sütőTárcsás sütőTárcsás sütő

Tárcsás sütő

  • Termék leírás
Tárcsás pecsenye sütő ! 
 
Gondolva a tavaszra a nyárra a jó időre pihenésre , ajánlom ezt a tárcsás sütőt .
 
Akik esténként pihenni szeretnének , nyári estéket nyugalomban , finom ízeket fogyasztve szeretnék szabad idejüket eltölteni , nekik ajánljuk ezt a sütőt .
A sütő váza , saválló anyagból készült hogy könnyen tisztán tartható legen . A sütő része acél  préselt lap amely vastag acélból készült . Nem deformálódik , tartja a hőt , Az égő fej PB gázra szerelhető . Tömlőn szabályzó reduktor van a palackra , és gázadagoló szelep az égőfejen . Az égő  fej szélterelővel van ellátva ! Ez nagyon nagy ötlet , így nem befolyásolja a szél , nem alszik ki a láng , védi a hőtöl  a  sütő személyt és a környezetet . A tartó oszlop ki szerelhető , így egy asztali sütőt kap amelyet el tud helyezni az asztalon és kényelmessé teszi a pikniket . A gázégő dupla soros . 
 
Tárcsás sütő saválló vázzal  .    32,000 Ft + Áfa . 
Ha nem Áfa körös akkor 12% árengedmény 
 
 
Tárcsás sütő asztalra a láb kiszerelésével  
 
 
A sütő beüzemelése előtt  az első alkalommal  , olajjal és sóval érdemes felmelegíteni a lapot jó forróra , és folyamatosan az olajat szétteríteni a vaslapon . Ezt csak első alkalommal és először érdemes megtenni , mert így egy edzés és bevonat képződik a lapon . Utána már használható bármikor a sütő .  
 
Postai úton küldjük . Utánvéttel a szállítás   értéke 2500 Ft .


Legnézettebb termékeink