Kérdés esetén hívjon +36 92 377 434

Sparhelt ,kályha ,kandalló kategóriák

Tűzhely sparhelt
Tűzhely sparheltTűzhely sparheltTűzhely sparheltTűzhely sparheltTűzhely sparheltTűzhely sparheltTűzhely sparheltTűzhely sparheltTűzhely sparheltTűzhely sparheltTűzhely sparheltTűzhely sparheltTűzhely sparheltTűzhely sparheltTűzhely sparhelt

Tűzhely sparhelt

 • Termék leírás

JASMINA sparhelt , INOX kivitel saválló  .  .    364,000 Ft

JASMINA sparhelt ,üveg sütő ajtóval          .    380,000 Ft

Kályha,sparhelt súlya 170 Kg. Kémény csatlakozás 116mm. Csatlakozás jobb oldal ,bal oldal ,felső,hátsó,oldalsó kémény kimenet. Méretek Hossz 1000 szélesség 600 x magasság 850. Sütő mérete hossz 540 x szél. 400 x mag. 250.Teljesítmény 10 Kw.

      

     

Működési leírás
A kályha ,sparhelt tradiciónális készülékek alapján gyártott modern fűtő , főző , sütő  berendezés . Kandalló fával is megrakható! Korszerű technológiával csúcsminőségű anyagok felhasználásával, modern esztétikus külalakkal felruházott berendezés.A kályha és a sütő palástja rozsdamentes saválló acélból,a felső lap öntöttvas acélból van, amely ellenál a magas hőfoknak.A tüzelő rész speciális hőálló anyaggal van bevonva amely elősegíti a főzést és a sütést a sütőben.A sütő ajtaját kérheti hőálló üvegezéssel! Az oldalak speciális izolációval építettek hogy a külső palást ne melegedjen.Igy minden konyhába ,régi, új , modern elrendezésű helységbe is beépíthető!A megfelelő kéményt biztosítani kell. A kályhák és kandallók nagy teljesítményűek , és a megfelelő huzatot biztosítani kell . A kémény belső mérete minimum 160mm , ha nagyobb teljesítményű a kályha akkor arányosan nagyobb kémény szükséges . A kémény magassága min. 7m , hogy a kéményben az alnyomás 17 pascal legyen .

Lehetőség van az oldalak díszítésére kerámia lemezekkel, különböző színben , a sütő ajtó hőáló üveg is lehet külön kérésre .Lehetőség van a szinek kiválasztásában.

    

A megszokott és kedvelt sparheltről nem kell lemondania !

A legfelső képre kattintva a teljes választékot megtalálja képekben . 

Házhozszállítás 110 Ft / km + Áfa  , vagy gyorsszolgálat 

Ossza meg a Facebookon ha tetszik a gép és az ár!Legnézettebb termékeink