Kérdés esetén hívjon +36 92 377 434

Sparhelt ,kályha ,kandalló kategóriák

Vízteres központi
Vízteres központiVízteres központiVízteres központiVízteres központiVízteres központiVízteres központiVízteres központiVízteres központiVízteres központiVízteres központiVízteres központiVízteres központiVízteres központiVízteres központiVízteres központi

Vízteres központi

  • Termék leírás

VILMA CENTRÁL sparhelt vízteres beépítéssel.  416,000 Ft

VILMA CENTRÁL  hőálló sütő ajtóval                    .  430,000 Ft

Kályha,sparhelt súlya 170 Kg. Kémény csatlakozás 116mm.Csatlakozás oldalt és felső jobb vagy bal oldalon.. Méretek Hossz 800 szélesség 600 x magasság 850. Sütő mérete hossz 540 x szél. 380 x mag. 250.Teljesítmény 20Kw.Fűtési terület 80m2 .

      

      

 LJUBICA CENTRÁL sparhelt vízteres beépítéssel. 450,000 Ft  

 LJUBICA CENTRÁL   hőálló sütő ajtóval                       . 465,000 Ft  

Teljesítmény 24Kw.Kályha,sparhelt súlya 216 Kg. Kémény csatlakozás 116mm.Csatlakozás jobb,bal,felső,hátsó.Pontosítani kell hogy jobbos vagy balos a kémény bekötés! Méretek Hossz 1000 szélesség 600 x magasság 850. Sütő mérete hossz 540 x szél. 400 x mag. 250.

      

    

GRETA SNJEZANA sparhelt vízteres beépítéssel.    486,000 Ft 

GRETA SNJEZANA    vízteres hőálló sütő ajtó.                498,000 Ft   

Teljesítmény 33 kW .Kályha,sparhelt súlya 260 Kg. Kémény csatlakozás 116mm.Csatlakozás jobb,bal,felső,hátsó.Megrendeléskor pontosítani kell hogy jobbos vagy balos becsatkozású a kémény. Méretek Hossz 1200 szélesség 600 x magasság 850. Sütő mérete hossz 540 x szél. 400 x mag. 250.

     

    

Működési leírás
A kályha ,sparhelt tradiciónális készülékek alapján gyártott modern fűtő és főző és sütő  berendezés.Központi fűtésrendszerre vagy hőtároló köthető!!! Téli-nyári fűtési lehetőség!A rostélyt az alsó fűtőtérbe helyezve duplájára nő a fűtőtér!Kandalló fával is megrakható! Korszerű technológiával csúcsminőségű anyagok felhasználásával, modern esztétikus külalakkal felruházott berendezés.A kályha és a sütő palástja rozsdamentes saválló acélból,a felső lap öntöttvas acélból van, amely ellenál a magas hőfoknak.A tüzelő rész speciális hőálló anyaggal van bevonva amely elősegíti a főzést és a sütést a sütőben.A sütő ajtaját kérheti hőálló üvegezéssel! Az oldalak speciális izolációval építettek hogy a külső palást ne melegedjen.Igy minden konyhába ,régi, új , modern elrendezésű helységbe is beépíthető ! Igy lehetőség van az oldalak díszítésére kerámia lemezekkel, különböző színben.Lehetőség van a szinek kiválasztásában.

      

A megszokott és kedvelt sparheltről nem kell lemondania !Itt van !S még központi fűtésre is köthető ! Nyári üzemeltetéskor a bojlert vagy a höcserélőt be kell kötni hogy a tűztér ne sérüljön , igy nyáron is szinte költség nélküli melegvize lesz !A készülék nyitott vagy zárt rendszerű központi fűtésbe is be köthető ! A zárt rendserű központi fűtésbe a meleg víz oldal kimenetre egy 2.5 bár nyomású biztonsági szelepet kell beépíteni ! .A megfelelő kéményt biztosítani kell. A kályhák és kandallók nagy teljesítményűek , és a megfelelő huzatot biztosítani kell . A kémény belső mérete minimum 160mm , ha nagyobb teljesítményű a kályha akkor arányosan nagyobb kémény szükséges . A kémény magassága min. 7m , hogy a kéményben az alnyomás 17 pascal legyen .A kályha , sparhelt egy hiányt pótol a kerekedelmi palettán . Nyugat európában nagyon kedvelt és évek óta nagyon bevált fűtési eszközként , vagy rásegítő rendszerként alkalmazzák. Esztétikus magas minőségű , kiváló készülék ! Kérheti a sütő ajtót hőáló üveggel , külön jelezze igényét .

Kattintson a legfelső képre a teljes választékot képekben megtalálja .

Házhozszállítás 110 Ft / km + Áfa  áron , vagy gyorsszolgálattal . 
 

Ossza meg a Facebookon ha tetszik a gép és az ár!Legnézettebb termékeink